myDroid.pl - Forum użytkowników systemu Android

Pełna wersja: Nexus One - cenowy niszczyciel konkurencji?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W odpowiedzi na tego newsa
http://androidlab.pl/znamy-ceny-nexus-one/
Już chyba wiem jaki będzie mój następny smartphone z Androidem, Magik już mi zbrzydł :], czas poszukać nowego smartphona a tu proszę takie cacuszko jak Nexus One w tak atrakcyjnej cenie.

Jak znam życie Google sporo traci na każdej sprzedanej słuchawce Nexus One ale taka ich polityk, żeby zyskać trzeba na początku stracić, co sądzicie o tym smartphonie?
Zamierzam coś takiego nabyć, ma ciekawe rozwiązania

arnoldo

Czy wie ktoś gdzie można go nabyć? Na allegro widziałem tylko Nexus HTC i trochę zgłupiałem. Chodzi o to, że na stronie prezentującej telefon na odwrocie słuchawki zamiast nazwy HTC widniał napis Samsung...?
może razem współpracują ?

arnoldo

Ale kto...? Google z Samsungiem, Google z HTC, czy Samsung z HTC?

anatolo

Podejrzewam, że oglądałeś filmik promocyjny z USA... Może jest tak, że tam Nexus produkowny jest przy współpracy z Samsungiem, a w Europie przy współpracy z HTC... Tak gdybam.
Szczerze mówiąc, z HTC to jak z blizzardem przy grach komputerowych - jak się za coś wezmą, to jest to zrobione porządnie.
Myślę, ze i tym razem dobrze zrealizowali projekt
blizzard robi bardzo dobre gry moją ulubioną jest star craft 1 i 2 gra rewelacja Smile
Starcraft to klasa.polecam
Sorry, ale RTSy są do d...y. A kupić tylko Samsunga Galaxy, chociaż HTC też mógłby być.
Przekierowanie